O nás

Vítame všetkých zberateľov a fanúšikov popkultúry. Sme veľmi radi, že ste zavítali na náš zberateľský e-shop a veríme, že sa tu budete cítiť ako doma. Ak ste už zabehnutým zberateľom alebo zo zbieraním ešte len začínate, u nás určite nájdete to, čo chýba vo Vašej zbierke alebo to, čo urobí radosť Vám a Vašim blízkym.

V našej ponuke nájdete zberateľské sochy, busty, akčné figúrky, filmové repliky, Funko POP!, farby a nástroje pre modelárov, rôzne doplnky, vreckové nože, EDC a veľa ďalšieho. Ak by ste v našej ponuke, ale predsa len nenašli to, po čom tak veľmi túžite, neváhajte nás kontaktovať a my urobíme všetko preto, aby sme Vás nesklamali.

Tovar z našej ponuky je vo veľkej väčšine limitovaný a oficiálne licencovaný (výrobca vlastní práva na výrobu produktu).

Veľká väčšina produktov z našej ponuky sú zberateľské predmety, nie hračky pre deti, sú teda určené na vystavenie a nie každodenné hranie a ohýbanie, ktoré nemusia vydržať !

Väčšina produktov je ručne spracovaná, maľovaná, má ručne šité oblečenie a preto sa môžu kus od kusu mierne líšiť. Obrázky zobrazené pri produktoch sú často len ilustračné a výsledný produkt sa takisto môže líšiť! (vzhľadom, vlastnosťami, veľkosťou, farbou, hmotnosťou...)

Produkty z našej ponuky sú prevažne zberateľského charakteru a preto sú vyrábané len v obmedzenom počte (Limitované edície). Tento tovar je preto dostupný len v predpredaji (Predobjednávka), vďaka ktorej máte možnosť si svoj vysnívaný kúsok rezervovať. Vždy ale odporúčame si tovar rezervovať včas, pretože sa tovar môže vypredať niekoľko mesiacov pred naskladnením. Ak si tovar objednáte príliš neskoro, môže sa stať, že nám distribúcia objednávku zruší (stáva sa to len zriedka, a to vo väčšine prípadov vtedy, ak si zákazník tovar objedná príliš neskoro).

Všetkých zákazníkov pred vytvorením objednávky prosíme, aby si poriadne rozmysleli a zvážili, že majú o produkt skutočne záujem a nebudú objednávku stornovať a to ani v prípade zmeny termínu dodania (termín sa môže posunúť o niekoľko týždňov až mesiacov !). Storno alebo zmenu objednávky pri produktoch na predobjednávku vidíme neradi a preto odporúčame objednávku poriadne zvážiť a nerobiť objednávky unáhlene. Na všetok tovar na predobjednávku požadujeme zálohu, ktorá je pri zrušení takejto objednávky nevratná a je použitá na uhradenie storno poplatkov u výrobcu/dodávateľa.

Tovar na predobjednávku neodporúčame objednávať ako darček na presný dátum !

Každú objednávku vždy riešime individuálne a snažíme sa zákazníkovi vyhovieť, preto nás v prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať.

Naším verným zákazníkom ponúkame Vernostný program, vďaka ktorému po doručení objednávky získate vernostné body, ktoré sa Vám vo forme zľavy uplatnia pri nasledujúcej objednávke.

Na záver sa Vám ešte chceme ospravedlniť za anglické texty v popisoch produktov, bohužiaľ nie je v našich silách, aby sme ich všetky dokázali preložiť. Odporúčame použiť Google Translate, ktorý Vám vo väčšine prípadov preloží popis veľmi dobre alebo aspoň tak, aby ste mu porozumeli.

Ďakujeme, že ste sa dostali až sem a prajeme pekný deň.

Rokmi preverení výrobcovia a dodávatelia

Zobraziť všetkých výrobcov

#figurky na Instagrame

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info